Hinnasto - Marantz


Musiikin tulisi toistua kuten artisti sen tarkoitti ja mikään ei saisi tulla musiikin tielle - kaikkeista vähiten musiikin kuunteluun käytetyt laitteet. Tästä syystä Marantzin filosofia on "musiikki ratkaisee".

www.marantz.com

Hinnasto

Stereovahvistimet

Marantz PM5005

Tämä Marantzin uusi integroitu vahvistin rikkoo kaikkia rajoja. Se on luokkansa ensimmäinen, jossa on current feedback -arkkitehtuuri – toiminto, joka on yleensä vain kalliimmissa malleissa. Tämä teknologia mahdollistaa nopean ja tarkan signaalinkäsittelyn, jonka seurauksena on täydellisen tasapainoinen stereoäänentoisto sekä avoin ja tarkka äänitila. Laitteeseen on lisätty myös suoritusta parantava erillinen äänipiiri ja äänen hienosäätö-komponentteja.

Väri musta tai hopea

389 €

Marantz PM6006

Marantz PM6006 on laadukas Hi-Fi luokan stereovahvistin. Digitaaliset liitännät tekevät laitteen kytkettävyydestä helppoa modernien lähteiden kanssa ja vahvistimesta löytyy tietenkin myös RIIA-korjain vinyylisoittimen kytkemistä varten.

Väri musta tai hopea

599 €

CD-soittimet

Marantz CD5005

Uudessa CD5005:ssä on kaikki, mitä edeltäjässäänkin CD5004:ssä. Siinä on Marantzin oma HDAM-SA2 päivitettynä tämän vuoden DAC CS4398:lla ja uudella CD-mekanismilla – molemmat kuuluvat isoveljänsä CD6005:n toimintoihin. Ja kuten voi odottaakin, siinä toimivat CD-, CD-R- ja CD-RW-levyt sekä MP3- ja WMA-tiedostot. Laitteessa on siihen suunnitellut äänensäätökomponentit ja erityisen luotettava CD-mekanismi. Audio EX(clusive) -moodi parantaa äänenlaatua sulkemalla käyttämättömät toiminnot kuten digitaalisen ulostulon ja sävelkorkeuskontrollin. Hienosti suunniteltu kuulokeliitäntä ja helppolukuinen näyttö viimeistelevät tämän loistavan soittimen.

Väri musta tai hopea

389 €

DA-muuntimet

Marantz HD-DAC1

HD-DAC on uusi erittäin laadukas kuuloke-esivahvistn Maranzilta, joka pitää sisällään lippulaivatason (Premium 11) komponentit. Marantz HD-DAC tarjoilee erittäin tarkkaa, tasapainoista ja neutraalia ääntä sekä erittäin tyylikkään designin ja korkealaatuisen viimeistelyn. HD-DAC1 on erittäin tehokas kuulokevahvistin ja se kykenee ajamaan myös 600Ohm audiofiilikuulokkeita! Voit myös käyttää HD-DAC1:stä esivahvistimena aktiivikaiuttimillesi.

Väri musta tai hopea

799 €

AV-vahvistimet

Marantz NR1506

Marantz NR1506 on 5.2 kanavainen 5 x 85w (6Ohm) tehon tarjoava uutuus av-vahvistin, joka tukee 4K Ultra Hd materiaalia. NR1506 pitää sisällään 32-bittisen dsp-piirin ja tukee useimpia tuoreita ääniformaatteja kuten Dolby True HD ja DTS Master Audio.

599 €

Marantz NR1607

Marantz NR1607 on slimline sarjan AV-vahvistin. Tässä vahvistimessa on kaikki modernit toiminnot kuten Spotify Connect ja aplikatio-ohjaus. Pienikokoinen vahvistin on täydellinen valinta kodin äänentoiston ja kuvan ohjaukseen.

799 €

Marantz SR5011

Marantz SR5010 on uutuus av-vahvistin, joka tarjoilee erittäin monipuoliset liitännät ja littettävyyden.

Huippuluokan komponentit ja uusimman sukupolven HDAM-modulit (hyper dynamic amplifier module) takaavat tarkan, säröttömän ja häiriöttömän äänenlaadun. 7 x 180w teho (6Ohm) 8 HDMI sisääntuloa HDCP 2.2 ja 4K Ultra HD Full Rate tuella. 4K ylöskaalaus. 2 HDMI-lähtöä. (voit liittää sekä tv:n että projektorin). 7.2 preout. RS232 portti mahdollistaa ulkopuoliset ohjausjärjestelmän. (Control4 yms.)

Spotify Connect, blu-tooth ja airplay! Sisäänrakennettu wi-fi vastaanotto.

899 €

Marantz SR6011

Järeä AV-vahvistin verkko-ominaisuuksilla, Bluetoothilla, kahdella HDMI-lähdöllä ja 11.2 pre out liitännöillä.

1 399 €

Marantz SR7011

Marantzin AV-viritinvahvistimien lippulaivamalli SR7011.

1 799 €

Blu-ray -soittimet

Marantz UD5007

Marantz UD5007 on universaalisoitin jossa on DLNA 1.5 tuki joka mahdollistaa striimauksen PC:ltä. Kun haluat ratkaisun,joka yhdistää perinteiset soitinmuodot ja tarjoaa sen lisäksi nykyaikaiset elokuvien katsomismahdollisuudet kotiverkkosi yli, on Marantz UD5007 oikea ratkaisu sinulle. Tukee myös Netflix-videopalvelua.

Väri musta tai hopea

599 €

Marantz UD7007

Marantz UD7007 on universaalisoitin. UD7007:n rakenne on erittäin tukeva, jotta vältetään kaikki äänen- tai kuvanlaatua heikentävät häiriöt. Olit sitten audiofiili tai videofiili, niin tinkimätön ratkaisu viihde-järjestelmäsi sydämeksi on Marantz UD7007. Se on todellinen universaalisoitin, joka tarjoaa ns. perinteiset toistomuodot, mutta pitää nykyaikaisesti sisällään myös on-demand videopalvelut (kuten Netflix) sekä mahdollisuuden toistaa sisältöä omasta kotiverkosta./p>

Väri musta tai hopea

1 099 €


Aukioloajat:

TI-PE 11-17
LA 10-14

Ota yhteyttä

Myymälä
02 - 633 3050

Pekka Ylitalo
pekka@audiopori.fi

Tuotteet

Kaiuttimet
Subwooferit
Stereovahvistimet
CD-soittimet
Levysoittimet
AV-vahvistimet
Blu-ray -soittimet
Radiot- ja virittimet
Kaapelit
Televisiot ja videotykit
DA-muuntimet
Verkkosoittimet
Kuulokkeet
Telineet ja tarvikkeet
CD- ja LP-levyt

Löydät meidäy myös Facebookista

Tuotemerkkikohtaiset hinnastot

AE
AMR
Amphion
Arcam
Art Vinyl
ASR
Atacama
Audiolab
Audiovector
Aurelia
Bauer Audio
Benz Micro
Beyerdynamic
Blue Horizon
Bluesound
Bowers & Wilkins
Burson Audio
Cambridge Audio
Chord
Denon
Epos
Forvoice
Furutech
Genelec
Geneva Labs
Grado
Harrin Kaiutin
Hifiman
iFi
InFocus
KKV
Magnepan
Marantz
McIntosh
Musical Fidelity
NAD
NorStone
NuForce
Okki Nokki
Optoma
Ortofon
Panasonic
Pebble Audio
Pro-Ject
Rega
Sennheiser
SME
Sonos
Soundcare
SoundProof
SpinX
STAX
Stockfish
Supra Cables
System Audio
TelluriumQ
TK Cable
Tivoli Audio
Transfiguration
Trigon
Velodyne
Voxativ
Wharfedale

Audio Pori Oy - Varvinkatu 15 - 28100 PORI - 02 633 3050 - pekka@audiopori.fi
Avoinna: TI-PE 11-17, LA 10-14

AudioPori 2015